Видение ада и рая - Угол - Александр Шевченко и Татьяна Белоус

Привіт, мій читачу! Обов'язково подивись це відео, і бажано до кінця. Не просто заради цікавості, але тому що воно заставляє думати - про себе, про життя, про Бога, про вічність.
Бо чомусь, щоб просто подумати про серйозні речі, нам потрібно щось подібне до цього відео... чомусь.
Але краще зараз, ніж визнати колись, що подумати вже пізно.




Коментарі

  1. Не раз чув про це свідчення і тільки зараз прослухав його. Я теж переживав вихід із тіла і тому не буду заперечувати такого факту. Також спілкувався з декількома людьми, котрі, на мій погляд, дійсно виходили з тіла. І слухаючи цю розповідь, я намагався порівнювати її з іншими розповідями, а також зі Словом Божим і апокрифічною літературою.
    У мене таке враження, що ця жінка дійсно пережила посмертний досвід, але для того, щоб стати популярною, багато фактів додала до того, що було з нею насправді. Маючи чималий досвід спілкування з людьми, я навчився відчувати, де правда, а де фальш, хоча звісно, що можу помилятись. Але коли слухаєш розповідь очевидця, то твоє "вухо" перетворюється в "око", ти "бачиш" те, що бачив співрозмовник.
    Я досьогодні бачу ті картини , які мені розповідали люди, що побували у клінічній смерті, вони у моїй уяві, але прослухавши Тетяну, я нічого "не бачу", вона не намалювала нічого в моїй уяві.
    По-друге, відчувається фальш, і, здається, сам Олександр Шевченко її відчуває, він змушений вдавати, що вірить їй, а вона намагається переконати, що все було так, як вона розповідає...
    Далі, постать Бога якась дивна, я не бачу її, не вражає... з-за його престолу чомусь виходить Малахія?, ніби про десятину говорив тільки він. Якесь усе дуже приземлене, не вяжеться з величною картиною, представленою апостолом Іваном.
    Вона починає розповідь про ад, але чомусь говорить про землю; Олександр чомусь не просить її намалювати картину аду, а звертає увагу на чуттєву сторону. Те, як вона описує ад, дуже подібно до описів у деяких апокрифічних книгах, які Церква відкинула у свій час, не визнавши за ними Божого авторитету. Описи потойбічного світу дуже нагадують відомі Православні твори.
    Біблія ніде не говорить про те, що демони мучать людей в аду, це людські вигадки. Демони знаходяться на землі, а окрема група звязана кайданами і зберігається на суд Великого дня, багач мучився у полумї і не жалівся на демонські тортури.
    У розповіді багато оцінок і повчань, але мало образів. Вона говорить речі, які протирічать Біблії (увага лжевчення!!!) - 17 хвилина другої частини - для неяких мешканців аду, які знаходяться в першому крузі (зверніть увагу на слово "круг" - про нього здається я читав у Данте Олігьєрі, бо Біблія не говорить про круги аду) можливий вихід. Біблія ясно і недвозначно заявляє, що для тих, хто потрапив в ад надії немає. Кожна деталь потребує перевірки на правдивість і Олександру непогано було б мати у студії детектор неправди.
    Ще хочу додати те, що інформація, котру подає ця жінка є позабіблійною і тут виникає запитання: Чому Бог не розповів про потойбічний світ через людину, про яку говорить 12 розділ 2 Кор. Чому Біблія детально не описала видінь аду і раю, читаючи ж їх, люди мали б більший страх і були б краще застережені.Чому, чому...
    Чи є щось добре у цій розповіді, чи має вона силу зупинити людину? За свідченням самої ж Тетяни, її свідчення не має такої сили. І це не дивно, бо тільки Боже Слово може змінити людину, зупинити її. Світ прочитав багато книг про потойбічне життя, але залишився без змін.
    Насамкінець хочеться пригадати відповідь Авраама, коли до нього із аду звернувся один із засуджених з проханням повернути Лазаря і застерегти своїх пятьох братів. "ВОНИ МАЮТЬ МОЙСЕЯ І ПРОРОКІВ, НЕХАЙ СЛУХАЮТЬ ЇХ" - була відповідь.
    Володимире, я знаю, що Ти щиро любиш Господа і шукаєш Його. Я переконаний у тому, що це свідчення не є тією їжею, якою потрібно годувати Божих овечок. Від неї вони помруть, бо багато фальшивих пророків є у світі...

    ВідповістиВидалити
  2. Привіт, Анатолій! Дякую за комент!

    Я дивився це відео з рекомендації.

    Чи вірю я Тетяні на 100%? Ні. Але не тому що аналізую детально запис. Тому що я нікому з людей не вірю на 100% - люди є люди, кожен зі своїми унікальними слабкостями )))

    Чи вразило мене це відео? Так, в певній мірі вразило.

    Мабуть моєю помилкою є моя рекомендація до перегляду цієї передачі при моїй неоднозначній позиції.
    Визнаю.
    Хоча не вважаю себе авторитетом, чиїм рекомендаціям безперечно б слідували. Тим більше є купа ресурсів, де це відео можна було б знайти за бажанням.

    АЛЕ!!! Якщо Ти, Анатолій, настоїш видалити його з мого блогу, я це зроблю з легкістю.

    Ще раз дякую за увагу до моїх сторінок!

    ВідповістиВидалити

Дописати коментар