Тато Влог - Для чого чоловік?


Питання з форуму…
Доброго вам дня.
Сиділа якось вдома і в голову прийшло цікаве питання, а для чого сучасній дівчині чоловік? Ладно якщо раніше чоловік був опорою в сім'ї, заробляв гроші, утримував сім'ю, то тепер же більшість дівчат цілком самостійні. Мені не так вже й багато років, але вже є своя квартира (ну ладно тут батьки мені допомогли) є машина, робота, я досить заробляю щоб себе прогодувати, купити необхідний одяг ну і інші дрібниці....
То для чого мені потрібен чоловік? Кохання?! У мене є мама яку я люблю і знаю що вона ніколи не зрадить. Секс?! Та що ж чоловіків мало чи що?! та до того ж не маючи серйозних відносин з постійним партнером немає ніяких обмежень в житті плюс квіточки і все інше, чи багато в наш час мужиків які постійно дарують своїм дружинам квіти?! Якщо тільки заради дитини.... да зараз купа матерів одиначок, яким чоловіки нафіг не здалися.
Ми жінки сильні істоти хоч нас і називають слабкою статтю. Давайте любити себе а не витрачати нерви на якихось алкоголіків, грубіянів які раз у раз ображають і кидають Нас... а ми ллємо сльози.... адже це вони не зможуть самостійно приготувати собі смачну вечерю і попрасувати сорочку.... є звичайно такі але їх мало.... Любіть себе дівчата!!!
Відповідей на форумі в кілька сторінок і переважна більшість з них подібного змісту як і саме запитання.

☝ Підписатись на канал ТАТО ВЛОГ можна в соц мережах:
👉 YouTube -
https://www.youtube.com/c/ТАТОВЛОГ
👉 Facebook -
https://www.facebook.com/TATOVLOG
👉 Instagram -
https://www.instagram.com/tatovlog
👉 Twitter -
https://twitter.com/voven_s
👉 Telegram -
https://t.me/TatoVlog
👉 Pinterest -
https://www.pinterest.com/tatovideoblog
👉 UaModna - http://tatovlog.uamodna.com

Коментарі